kirjaudu sisään  tai  Rekisteröidy
Ostoskorissasi ei ole vielä tuotteita.

Arvoisa asiakas!

Mikäli olet tilannut meiltä ja olit tyytyväinen työhömme tai jos olet kanta-asiakas, ole hyvä ja jätä palautetta työstämme.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy jättääksesi arvostelun

Arvostelun teksti*

Kiitos ihana yllätys lahja ja nopea toimitus .ihoöljy kuuluu joka päiväiseen käyttöön.

Lähettäjän nimi: peltola tuija Päivämäärä: 11.16.2017

Kiitos ihana ja niin mieleinen yllätyslahja.olen ihoöljyn käyttjä jo 4vuotta.tuoksu on niin mielyttävä ja minulla on kuiva iho niin tämä tuote sopii minulle täydellisesti.ja mielyttävä lämmön tuntu alkaa lämmittää kipeitä polvia.suosittelen kovasti tätä tuotetta.

Lähettäjän nimi: peltola tuija Päivämäärä: 11.16.2017

Kiitokset nopeasta toimituksesta sekä yllätyslahjasta. :)

Lähettäjän nimi: Netta Naulo Naulo Päivämäärä: 01.03.2017

Hei! Ja kiitokset tilaamieni tuotteiden mukana tulleesta ylimääräisestä lahjasta. Erittäin täyteläinen ja hyvä voide tuntuu olevan. Kiitokset myös näytepakkauksista. Mainittakoon, että rikkisaippua on hyvin tehokas, oikein tehopuhdistaja!

Lähettäjän nimi: Virpi Ruokola Ruokola Päivämäärä: 11.18.2016

Kiitos ihanasta yllätyksestä. En ole aikaisemmin tilannut mutta tuotteet ovat laadukkaita ja hinta sopiva kun on paljon tarjouksia teidän tuotteissa. Tulen jatkossa varmaan tilamaan. Kiitos nopeasta toimituksesta. Anitta Rahkonen

Lähettäjän nimi: Anitta Rahkonen Päivämäärä: 10.22.2016

Hei! Iloisia yllätyksiä on riittänyt joka tilauskerralla! Aina on tullut jotain yllätyslahjaa mukana, ja vielä arvikasta sellaista :) Tilaukset ovat tulleet todella nopeasti perille ja muutenkin kaikki on sujunut hyvin. Kiitos! Ihana laadukas ja nopea kauppa! Ja hyvät tarjoukset! :)

Lähettäjän nimi: Kuismin-Ojala Kati Päivämäärä: 07.05.2016

Hei! Tein vähän aikaa sitten ensimmäisen tilaukseni teiltä ja olen ERITTÄIN positiivisesti yllättänyt. Tuotteet tulivat näin joulun allakin erittäin nopeasti, hyvin pakattuina ja tuotteet ovat olleet aivan ihania. Kaiken lisäksi paketin sisällä tuli ihanan tuoksuinen vartalovoide yllätyslahjana! Tästä kaikesta tuli niin hyvä mieli että oli pakko lähettää palautetta ja kiitosta erikseen. Aion ehdottomasti suositella tuotteitanne ja nettisivujanne tutuilleni. Kiitos!

Lähettäjän nimi: Sarianne Niemelä Päivämäärä: 12.07.2015

Hei, todella nopea toimitus ja tuin tosi iloiseksi yllätyslahjasta, kiitos.

Lähettäjän nimi: Ranta Miia Päivämäärä: 03.01.2015