kirjaudu sisään  tai  Rekisteröidy
Ostoskorissasi ei ole vielä tuotteita.
Etusivu / Tietoa meistä / Bonusohjelma

Bonusohjelma

Da Vita rakastaa asiakkaitaan ja yrittää aina ilahduttaa Teitä odottamattomilla yllätyksillä ja lahjoilla.

Jotta Kuolleenmeren kosmetiikan hankkiminen Da Vita -verkkokaupasta olisi vieläkin miellyttävämpää, olemme kehittäneet bonuspistejärjestelmän nimeltä “Unelmat toteutuvat”.

Me tiedämme miten mukavaa on kun joku arvaa toiveemme ja tekee niistä totta. Me pyrimme täyttämään näitä mukavia toiveita - kuten itsensä hemmotteleminen josta on jo pitkään vain haaveillut... Lahjoita itsellesi satumaista hoitoa, ota hetki aikaa itsellesi ja nauti. Saa ilmaiseksi juuri sellaista Kuolleenmeren kosmetiikkaa mikä on jo pitkään houkutellut.

Tekemällä ostoksia verkkokaupassamme sinulla on mahdollisuus kokeilla mitä tahansa tuotetta mistä pidätte ilmaiseksi! Lahjoitamme bonuspisteitä jokaisesta ostetusta tuotteesta.

Bonusten määrä on ilmoitettu jokaisen tuotteen kuvauksessa ja bonusten määrä vaihtelee tuotekohtaisesti. Voit kerätä pisteitä ja käyttää bonuksia itseäsi eniten miellyttävään kosmetiikkaan. Bonuspisteitä voi kerryttää useista ostoksista ja bonusten määrän voi helposti tarkastaa omasta asiakasprofiilista milloin vain.

Da Vita... Unelmat toteutuvat!